I love it when a plan comes together…

Ik vind het prettig om in alle rust aan projecten te kunnen werken. Je hebt een basisidee in je hoofd en werkt dit uit, presenteert het aan de klant en gaat aan het werk met het commentaar.

Als een ruwe diamant is het schuren en polijsten voor je het gaat snijden. Het is een voortdurend bijstellen en bijwerken van het basisidee tot alles op zijn plaats valt. Vaak moet je bijstellen omdat expertise of goede data niet aanwezig zijn of de beoogde auteurs geen tijd hebben. Sommigen vinden dat een moeizaam proces. Ik vind dat juist een uitdaging. Hoe krijg je het idee toch met kleine bijstellingen verwezenlijkt.

Belangrijker is het dat iedereen zich aan de deadlines houdt. Get with the program noem ik dat meestal. Gelukkig heb ik de luxe dat alles lekker op schema ligt en ik mij niet met calamiteiten bezig hoef te houden. Hierdoor kan ik mijn drie andere projecten ook oppakken. Hier moet er meer geschaafd en bijgewerkt worden om deze kunnen te realiseren. Prettig dat je ter plekke bent om met iedereen te kunnen overleggen en je meteen conclusies hier aan kunt verbinden. Deze gesprekken met de stakeholders (ook zo’n mooi woord) maakt dat je efficiënt aan het werk kunt.

Voor mij betekent het wel van het weekend weer rapportjes en nog meer e-mails schrijven maar goed…dit is wat je doet. Zo ben ik bijna aan het einde van de eerste week vrij content met how things are going. Gisteravond nog lekker op een terrasje met een vriend onder het genot van lekkere hapjes en heerlijke cocktails gepartnerd over beveiliging en content van twee websites so I’m loving it

Print Friendly, PDF & Email
Terug naar boven