Busiwagi

Elk jaar als ik het Suriname paviljoen op de Vakantiebeurs bezoek kijk ik of er iets is wat direct opvalt in het aanbod. Dit jaar was het de terreinwagen van Busiwagi (Boswagen in het Nederlands). Dit is echt iets voor avontuurlijke reizigers.

René van Velzen van Busiwagi wordt geïnterviewd door Sam Jones

Ik hoor vaak in Nederland van toeristen dat zij eigenlijk zelf in een terreinwagen door het Surinaamse landschap willen rijden. Dat kan dus nu met Busiwagi waar men met een gids een tour of rondreis kan maken.

Een aantrekkelijke folder ontbreekt gelukkig niet. Ik citeer uit de folder: “Avontuur bestaat nog… Busiwagi is een specialist in het verzorgen en uitvoeren van avontuurlijke reizen in Suriname. Busiwagi biedt een uniek concept aan om de Surinamebeleving van de reiziger voor één of meerdere dagen te verrijken en te verdiepen. Er schuilt ontzettend veel avontuur en uitdaging in Suriname. Dát is wat we met Busiwagi willen versterken. Met onze uitgebreide kennis en ervaringen hebben wij een uniek all inclusive reisaanbod voor jong en oud samengesteld. Met een veilige uitrusting en kwalitatief hoogwaardige materialen gaan we back to basic het prachtige land Suriname ontdekken.” Dat belooft dus wat.

Nu hoop ik snel ergens een verslag te lezen van iemand die het heeft uitgeprobeerd om zijn/haar bevindingen te vernemen.

Print Friendly, PDF & Email
Terug naar boven